Skip To Content
 

Notice: Undefined variable: image_alt_title in /home/customer/www/wittepoel.nl/public_html/wp-content/themes/scharenborg-child/fragments/blocks/hero-secondary.php on line 79

Afscheid Ed Wender binnen Scharenborg Groep

Afscheid Ed Wender binnen Scharenborg Groep

Ed Wender is de oprichter van de Scharenborg Groep. In 1995 startte hij zijn allereerste praktijk onder de naam “Podotherapie Wender”. In de afgelopen jaren is de praktijk uitgegroeid tot de Scharenborg Groep. Een toonaangevende en innovatieve groep van aan elkaar gelieerde voetzorgbedrijven.

Scharenborg biedt geïntegreerde voet en beweegzorg, ook wel “Totale Voetzorg”, en daarmee voor iedereen een passende oplossing. Hierbij wordt gefocust op een lichte oplossing waar mogelijk, maar ook zwaar waar nodig. Of de oplossing nou zit in podotherapie, orthopedie of een multidisciplinaire samenwerking Scharenborg gelooft erin dat iedereen die het nodig heeft, het recht heeft om de best mogelijke zorg te ontvangen. Met behulp van de nieuwste technologie biedt zij de optimale oplossing, geschoeid op een wetenschappelijke leest en door data gedreven.

Management: “Wij bedanken Ed voor zijn jarenlange inzet en ondernemerschap binnen de groep. Zijn innovatie-drang heeft een belangrijke rol gespeeld bij verschillende innovaties die de collega’s in de groep hedendaags nog steeds gebruiken om zijn clientèle goed te kunnen helpen. Wij wensen hem het beste voor zijn zakelijke en persoonlijke toekomst.”

Ed Wender: “Ik zie uit naar de verdere ontwikkelingen die Scharenborg Groep in de komende jaren gaat maken. Operationeel maak ik dan wel geen onderdeel meer uit van de groep, maar ik heb zeker vertrouwen in het gehele team. Tot slot zou ik middels dit bericht nogmaals alle collega’s willen bedanken met wie ik gedurende 28 jaar fijn heb kunnen werken. Zonder jullie had het bedrijf niet gestaan tot waar het nu is en vind ik het nog steeds fantastisch om te zien hoeveel mensen dagdagelijks geholpen worden in de vorm van de ‘totale voetzorg’ die de groep te bieden heeft.”