Skip To Content
 

Notice: Undefined variable: image_alt_title in /home/customer/www/wittepoel.nl/public_html/wp-content/themes/scharenborg-child/fragments/blocks/hero-secondary.php on line 79

Johannes Schneider Littfeld benoemd tot voorzitter Raad van Advies

Johannes Schneider Littfeld benoemd tot voorzitter Raad van Advies

6 februari 2024

De Scharenborg Groep heeft Johannes Schneider Littfeld benoemd tot voorzitter van de Raad van Advies. Johannes is een ervaren bestuurder in de MedTech- en pati├źntenzorgindustrie. Hij bracht 15 jaar door in het senior management van Ottobock, de wereldwijde leider in orthopedische technologie. Johannes heeft een MSc in Biomedische Technologie en is momenteel bestuurslid bij verschillende innovatieve bedrijven in de life science industrie.

Nieuwe voorzitter Raad van Advies Scharenborg Groep

Littfeld over zijn overstap naar Scharenborg: “De groep heeft een uitstekende reputatie in de markt – de groep met het brede gebruik van digitalisering en de uitstekende kwaliteit voor alle voetverzorgingsproducten maakt Scharenborg uniek en goed gepositioneerd om de juiste partner te zijn voor groei bij hun klanten.”

Bas Meijer, Directeur Zorg – Scharenborg Groep: “We zijn verheugd om een zeer ervaren voorzitter aan boord te krijgen die, samen met ons managementteam, zal helpen om de groep naar het volgende niveau te brengen. We kijken ernaar uit om met Johannes samen te werken en gebruik te maken van zijn leiderschapsvaardigheden en netwerk.”