Skip To Content
 

Notice: Undefined variable: image_alt_title in /home/customer/www/wittepoel.nl/public_html/wp-content/themes/scharenborg-child/fragments/blocks/hero-secondary.php on line 79

Hallux Podotherapie

Hallux Podotherapie

Hallux is een podotherapiepraktijk die met name is gevestigd in het zuiden en westen van Nederland. Het hoofdkantoor bevindt zich in Breda. Een belangrijk onderdeel in de visie van Hallux is samenwerking: “Alleen ga je snel, samen kom je verder”. Zo wordt er op veel plekken multidisciplinair samengewerkt met medisch specialisten en paramedici. De beste zorg is in onze ogen persoonlijke zorg. Daarom zijn onze podotherapeuten verbonden aan een praktijk en kunnen patiënten steeds een afspraak maken bij een vertrouwd gezicht. Het nauwe contact geldt niet alleen tussen behandelaar en patiënt, maar ook onder de medewerkers. Er heerst een hechte cultuur in het bedrijf, waar iedereen elkaar kent.

Hallux Podotherapie 2023

Hallux treedt in 2023 toe tot Scharenborg Groep

Het verhaal van Hallux Podotherapie begint in 1998. Voormalig eigenaar Mano de Kok ontdekte als enthousiaste podotherapeut dat er een grote behoefte was aan persoonlijke voetzorg van een hoog niveau. Hij opende naast de eigen praktijk meerdere vestigingen door heel Nederland en ging samenwerkingen aan met andere voetspecialisten. Na bijna 25 jaar besloot Mano zijn activiteiten binnen de podotherapie en orthopedie te beëindigen. Met zijn vertrek is Hallux Podotherapie onder leiding gekomen van Joost Bouman en is het bedrijf toegetreden tot de Scharenborg Groep.

Experts in voetzorg

We hechten veel waarde aan een goede relatie, met cliënten en met elkaar. Door ervaringen te delen en regelmatig bijscholingen te volgen blijven we onszelf ontwikkelen. Een Hallux podotherapeut kan zich met recht een expert in voetzorg noemen.

Vacatures Scharenborg Groep

Choose your language: