Skip To Content
 

Notice: Undefined variable: image_alt_title in /home/customer/www/wittepoel.nl/public_html/wp-content/themes/scharenborg-child/fragments/blocks/hero-secondary.php on line 79

Kievit Orthopedie

Kievit Orthopedie

Kievit Orthopedie is aanbieder van orthopedische schoentechniek, verspreid over Nederland. Als voetklachten niet opgelost kunnen worden met goede confectieschoenen of steunzolen, dan bieden orthopedische schoenen vaak uitkomst. De één is geholpen met een kleine orthopedische aanpassing aan een confectieschoen, een ander heeft op maat gemaakte orthopedische schoenen nodig. Mensen kunnen bij ons terecht voor zowel (semi-) orthopedische schoenen, aanpassingen aan confectieschoenen, tijdelijke schoenen als verbandschoenen.

Van OIM Voetzorg naar Kievit Orthopedie

In 2022 zijn OIM Voetzorg en OIM Orthopedie twee aparte, zelfstandige bedrijven geworden. Het werd toen snel duidelijk dat er een situatie zou ontstaan die niet werkbaar is als beide namen, OIM Voetzorg en OIM Orthopedie, gehanteerd zouden blijven. Om duidelijkheid te creëren hebben we besloten om de naam OIM Voetzorg niet langer te hanteren. Sinds 1 mei 2023 gaan we verder als Kievit Orthopedie. Met deze nieuwe naam hebben we een frisse start gemaakt en bouwen we aan iets moois.

Mooi en kwalitatief schoeisel

Het aanmeten van volledig op maat gemaakte schoenen gebeurt met behulp van moderne technieken, waarbij een zeer gedetailleerde digitale voetscan wordt gemaakt. Zo weten we precies wat de volumes moeten zijn en hoe we de schoen het beste kunnen maken. Samen met onze patiënten kijken we ook naar de materialen en de kleuren, want het uiterlijk van de schoen is minstens zo belangrijk als de functie.

Vacatures Scharenborg Groep

Een impressie van Kievit Orthopedie

In deze video wordt een korte uitleg gegeven over OSA en OSB schoeisel bij Kievit Orthopedie.

Choose your language: