Skip To Content
 

Notice: Undefined variable: image_alt_title in /home/customer/www/wittepoel.nl/public_html/wp-content/themes/scharenborg-child/fragments/blocks/hero-secondary.php on line 79

Kievit Schoenen

Kievit Schoenen

Kievit Schoenen is een winkel voor comfortschoenen met vestigingen in Hengelo, Almelo, Enschede en Leiden. We streven ernaar onze klanten het beste advies te geven en zijn niet tevreden met een ‘voldoende’. De schoenen die klanten bij ons kiezen, moeten perfect passen, zodat ze volop van het dagelijks leven kunnen genieten. Daarom gaan we graag samen met onze klanten op zoek naar de ideale schoen; dat is onze passie.

De Kievit

Kievit Schoenen is alleen gevestigd op locaties waar ook een podotherapeut en een orthopedisch schoentechnicus aanwezig zijn. We werken nauw samen met Voetencentrum Wender en Voetmax Orthopedie. Deze locaties worden altijd aangeduid als ‘De Kievit’. Onder deze naam bieden we gezamenlijk onze voetzorg aan.

Webshop

Naast onze fysieke winkels heeft Kievit Schoenen ook een webshop. In de hedendaagse wereld zijn webshops niet meer weg te denken, daarom hebben we ervoor gekozen om onze producten ook online aan te bieden. Op deze manier brengen we onze winkels ook dichterbij voor mensen die verder weg wonen. Hoewel we de voorkeur geven aan persoonlijke afspraken in de filialen, omdat we dan het beste advies kunnen geven en voldoende tijd voor de klant kunnen nemen.

Vacatures Scharenborg Groep

Choose your language: