Skip To Content
 

Notice: Undefined variable: image_alt_title in /home/customer/www/wittepoel.nl/public_html/wp-content/themes/scharenborg-child/fragments/blocks/hero-secondary.php on line 79

Schoenexperts

Schoenexperts

Schoenexperts is gespecialiseerd in het vervaardigen van volledig op maat gemaakte- en aangepaste schoenen. Onze ervaren orthopedische schoenmakers zijn werkzaam in een breed landelijk netwerk van pedicures, podotherapeuten, huisartsen, fysiotherapeuten en medisch specialisten. Door de nauwe samenwerking met deze disciplines kunnen we snel schakelen en de beste moderne voetzorgoplossingen bieden.

Schoenexperts biedt multidisciplinaire aanpak

Binnen onze bedrijven voor orthopedische schoentechniek streven we naar een nauwe samenwerking tussen verschillende disciplines, omdat sommige voetproblemen vragen om meerdere vormen van zorg. Daarbij willen we totale voetzorg aanbieden. Ook binnen Schoenexperts wordt die samenwerking actief opgezocht. Onze orthopedisch schoentechnici zijn actief binnen verschillende ziekenhuizen, maar werken ook samen met paramedici.

Comfort en stijl

Ons professionele team van ervaren orthopedische schoenmakers staat klaar om te voorzien in professioneel advies en op maat gemaakte schoenen. Bij Schoenexperts geloven we dat comfort en stijl hand in hand kunnen gaan. Een uitgebreide collectie van eigentijdse orthopedische schoenen volgens de laatste trends en kleuren.

Vacatures Scharenborg Groep

Choose your language: