Skip To Content
 

Notice: Undefined variable: image_alt_title in /home/customer/www/wittepoel.nl/public_html/wp-content/themes/scharenborg-child/fragments/blocks/hero-secondary.php on line 79

Voetencentrum Wender

Voetencentrum Wender

Voetencentrum Wender is koploper op het gebied van voetzorg in Nederland. Onze kernwaarden zijn Aandachtig, Innovatief, Gespecialiseerd en Ondernemend. We bieden totale voetzorg in Nederland en gaan daarbij Altijd een Stap Verder. We hebben een oplossing voor alledaagse voet gerelateerde klachten, maar ook voor complexe problematiek. We bieden hoofdzakelijk podotherapie aan, ondersteund door onze eigen innovaties op voetzorggebied om altijd in de beste kwaliteit te kunnen voorzien.

Koploper in de voetzorg

Steeds meer mensen kunnen in de buurt van hun woonplaats terecht bij een van onze behandelaars. We zijn niet alleen te vinden op reguliere spreekuurlocaties, maar we werken ook samen met verschillende medisch specialisten. Onze podotherapeuten zijn daarvoor actief binnen ziekenhuizen, waar we gezamenlijke spreekuren draaien met vaatchirurgen, orthopeden en revalidatieartsen.

Voetencentrum Wender

Datagedreven Voetzorg

Werken op basis van data en wetenschappelijk onderzoek is iets waar we bij Voetencentrum Wender veel waarde aan hechten. Met het juiste gebruik van data in de zorg gaan nieuwe deuren open voor behandelingen. We leren de mensen die bij ons komen, aandoeningen en risico’s steeds beter begrijpen en kunnen daarmee persoonsgerichte zorg leveren. Als we van grote groepen mensen bijhouden welke therapieën effectief zijn, kunnen we patiënten steeds beter helpen bij hun zorgvragen. Steeds meer mensen kunnen dan vrij worden van klachten. Dat is waar we ons iedere dag opnieuw voor inzetten.

Vacatures Scharenborg Groep

Een kijkje in ons DNA

Iedere dag zit vol kansen om vooruit te gaan en plezier te maken. We vinden het belangrijk dat mensen die bij ons werken kunnen focussen op wat ze écht leuk vinden om te doen.

Choose your language: