Skip To Content
 

Notice: Undefined variable: image_alt_title in /home/customer/www/wittepoel.nl/public_html/wp-content/themes/scharenborg-child/fragments/blocks/hero-secondary.php on line 79

Voetmax Orthopedie

Voetmax Orthopedie

Voetmax Orthopedie is gespecialiseerd in het vervaardigen van volledig op maat gemaakte- en aangepaste schoenen. Dankzij onze moderne aanmeettechnieken, onderzoeksmethoden en innovaties bieden wij toegang tot de allerbeste op maat gemaakte schoenen. Voetmax Orthopedie is voornamelijk actief in het oosten van Nederland, maar we zijn ook gevestigd in het westen en het midden. Een multidisciplinaire aanpak staat centraal. Onze orthopedisch schoentechnici zijn actief in diverse voetteams in ziekenhuizen.

Totale voetzorg: combinatie tussen orthopedie en podotherapie

Bij Voetmax streven we naar een nauwe samenwerking tussen verschillende disciplines, omdat sommige voetproblemen vragen om meerdere vormen van zorg. Binnen onze praktijk zijn er podotherapeuten opgeleid tot orthopedisch schoentechnoloog. Patiënten kunnen bij één behandelaar terecht voor diverse expertises. Hierdoor krijgen ze niet alleen complete voetzorg, maar worden ook wachttijden en doorlooptijden sterk verminderd.

Aanmeetproces gedigitaliseerd

Onze orthopedisch schoentechnici gebruiken de modernste technieken, waarbij veel processen gedigitaliseerd zijn. Zo maken we gebruik van zeer nauwkeurige iPad 3D-scans, waarmee we afscheid nemen van meetlinten en gipsblokken. Daarmee kunnen we de persoonlijke leest digitaal versturen naar de freesmachine, die deze automatisch freest. Zo zijn de schoenen van onze patiënten tot in het kleinste detail op maat gemaakt.

Vacatures Scharenborg Groep

Choose your language: