Skip To Content
 

Notice: Undefined variable: image_alt_title in /home/customer/www/wittepoel.nl/public_html/wp-content/themes/scharenborg-child/fragments/blocks/hero-secondary.php on line 79

Wittepoel

Wittepoel

Wittepoel is specialist in de orthopedische schoentechniek. We zijn ontstaan door een fusie tussen Wittekamp & Broos en Van der Poel schoenen. Door onze krachten te bundelen ontstond er een unieke combinatie tussen service, kwaliteit en ervaring. Ondertussen zijn we al ruim 40 jaar een vertrouwde naam op het gebied van schoenmode, kinderschoenen, schoenreparatie en onderhoud. Het werkgebied van Wittepoel ligt voornamelijk in het westen van Nederland, in de regio Rotterdam.

Alles om beter te lopen

Wittepoel levert modieuze comfortschoenen voor alle leeftijden. We staan bekend als pasvormspecialist en leverancier van A-merk schoenen. Door de uitgebreide collectie aan lengte- en breedtematen zijn we in staat om voor iedereen een passende schoen met optimaal draagcomfort te vinden. Zijn comfortschoenen niet voldoende, dan kijkt onze schoenspecialist met u naar een passende oplossing.

Helemaal op maat gemaakt

Bij orthopedische schoenen worden orthopedische technieken gecombineerd met individuele wensen. De op maat gemaakte schoenen kunnen de meest uiteenlopende voetproblemen oplossen en worden gemaakt door een gediplomeerde schoentechnicus.

Vacatures Scharenborg Groep

Choose your language: