Skip To Content
 

Notice: Undefined variable: image_alt_title in /home/customer/www/wittepoel.nl/public_html/wp-content/themes/scharenborg-child/fragments/blocks/hero-secondary.php on line 79

Bouw Products

Bouw Products

In de werkplaats van Bouw Products in Haaksbergen komen nieuwe idee├źn en innovaties tot leven. Bouw Products is gespecialiseerd in machinebouw, metaalbewerking, engineering en meer. We voeren werkzaamheden uit voor verschillende partijen in de Scharenborg groep, maar ook daarbuiten. We produceren voor afnemers in binnen- en buitenland. Door de verschillende afdelingen binnen het bedrijf wordt alles in eigen huis gemaakt, van engineering tot montagewerkzaamheden op locatie. Voorbeelden van ontwikkelingen waar onze mensen aan gewerkt hebben zijn een computergestuurde leestenfrees en het iPad Scanstatief voor in de praktijk.

Machinebouw en onderhoud

Wij ontwikkelen machines om productie)processen te verbeteren of te vereenvoudigen. Zo verschenen uit de werkplaats onder andere een leestenfrees, pick-and-place machine, lifters voor plaatmateriaal, een shredder en een plasmasnijder. Bouw Products voert ook onderhoud uit, om machines en apparaten in uitstekende conditie te houden.

Vacatures Scharenborg Groep

Choose your language: