Skip To Content
 

Notice: Undefined variable: image_alt_title in /home/customer/www/wittepoel.nl/public_html/wp-content/themes/scharenborg-child/fragments/blocks/hero-secondary.php on line 79

Kievit Sport

Kievit Sport

Kievit Sport is een gespecialiseerde sportwinkel met de focus op schoenen voor hardlopen, zaalsporten en tennis. Hierbij worden zowel individuele sporters als teams bediend. Centraal in de dienstverlening staat het uitgebreide advies in combinatie met een zeer geavanceerd bewegingsanalysesysteem. Onze winkelmedewerkers en tevens loopanalisten hebben een sterke affiniteit met sport en kunnen hun ruime ervaring meenemen in advies voor de klant. Uit de Qualisys 3D bewegingsanalyse volgt een zeer specifiek advies voor de juiste schoen en eventueel aanvullende therapie. Kievit Sport is gevestigd binnen de Kievit in Hengelo, waar ook nauwe samenwerking plaatsvindt met de (sport)podotherapie en de sportarts.

De loopanalyse van Kievit Sport

Wij zijn in staat om looppatronen zeer gedetailleerd te analyseren om tot een goed schoenadvies te komen. We doen onderzoek met behulp van marker tracking, high-speed camera’s en drukmetingen. Daarnaast brengen we de lengte- en breedteverhouding van je voeten in kaart. Zo zien we of schoenen nodig zijn voor smalle of juist brede voeten. Zowel amateur- als topsporters hebben reeds de unieke dienstverlening van Kievit Sport mogen ervaren en hun schoenen bij Kievit Sport aangeschaft.

Onderscheidend

De analyse van Kievit Sport onderscheidt zich van de vele andere analyses die worden gedaan in de retailbranche, door gebruik te maken van een combinatie tussen innovatieve, moderne technieken en medisch advies. We plaatsen markers op de ijkpunten van het lichaam. Deze markers worden gevolgd met high-speed en infrarood cameras. Zo kunnen wij de gehele beweging analyseren in 3D.

Vacatures Scharenborg Groep

Een impressie van de loopanalyse

Met de analyse komen we erachter welke schoeneigenschappen onze klanten nodig hebben. Bekijk hier een korte impressie.

Choose your language: