Skip To Content
 

Notice: Undefined variable: image_alt_title in /home/customer/www/wittepoel.nl/public_html/wp-content/themes/scharenborg-child/fragments/blocks/hero-secondary.php on line 79

NovaReva

NovaReva

NovaReva is een zelfstandige revalidatiekliniek met als doel om (voet)zorg en voorzieningen beter aan te laten sluiten bij de behoefte van de patiënt, zowel wat betreft inhoud als logistiek. Om dit mogelijk te maken richten wij ons vooral op digitale mogelijkheden en technologische vernieuwingen.

Podotherapeuten die een vraag hebben over een (orthopedische) schoenvoorziening kunnen patiënten verwijzen naar een gezamenlijk spreekuur binnen NovaReva. De patiënt wordt dan door een orthopedisch schoentechnoloog gezien in de eigen regio. De revalidatiearts van NovaReva sluit dan digitaal aan. Zo kan de patiënt snel worden geholpen, dicht bij huis en met de gecombineerde expertise van de revalidatiearts en orthopedisch schoentechnoloog.

NovaReva duidelijk voorbeeld van Totale Voetzorg

De multidisciplinaire opzet van NovaReva sluit perfect aan bij de Totale Voetzorg formule van de Scharenborg Groep. Er is een snelle en duidelijke verbinding tussen de eerste- en tweedelijns zorg, waar de patiënt duidelijk de voordelen van ondervindt. Naast een efficiëntieslag op het gebied van wachttijden en doorlooptijden, worden ook onnodige extra zorgkosten vermeden.

Vacatures Scharenborg Groep

Choose your language: