Skip To Content
 

Notice: Undefined variable: image_alt_title in /home/customer/www/wittepoel.nl/public_html/wp-content/themes/scharenborg-child/fragments/blocks/hero-secondary.php on line 79

Penders Voetzorg

Penders Voetzorg

Penders Voetzorg is een organisatie die meer dan 45 jaar actief is in de Nederlandse markt voor orthopedische schoenen en podotherapie. Voornamelijk gevestigd in het zuiden, maar er zijn ook locaties in het westen en midden van Nederland. Naast orthopedische schoenen, steunzolen en aanverwante producten zoals orthopedisch beroepsschoeisel, kunnen mensen terecht voor een deskundig advies en voetbehandelingen. Het hoofdkantoor van Penders Voetzorg bevindt zich in Hengelo.

Grote aanbieder van complete voetzorg, met een geschiedenis

Begin jaren zeventig startte de Limburgse familie Penders met hun bedrijf, gespecialiseerd in orthopedische schoentechniek. Vanaf 1991 werd ook podotherapie aangeboden. Penders Voetzorg groeide uit tot een van de grootste bedrijven in de Nederlandse voetzorg. In 2023 werd Penders Voetzorg, tegelijk met voormalig OIM Voetzorg (Kievit Orthopedie), onderdeel van de Scharenborg Groep. We gaan de uitdaging aan om onze reputatie in een steeds veranderende omgeving niet alleen in stand te houden, maar ook te blijven verwezenlijken. Hierbij werken we multidisciplinair samen in een keten van zorgverleners,zoals medisch specialisten, huisartsen, paramedici en andere professionals binnen de voetzorg.

Penders Voetzorg

Mensen vrijer laten bewegen

Het echte verschil maken voor onze cli├źnten, daar staan wij voor. Elke dag opnieuw. En wij doen dat met veel passie en plezier. Het doel om mensen weer vrijer te laten bewegen is het vertrekpunt van onze zorg.

Vacatures Scharenborg Groep

Choose your language: