Skip To Content
 

Notice: Undefined variable: image_alt_title in /home/customer/www/wittepoel.nl/public_html/wp-content/themes/scharenborg-child/fragments/blocks/hero-secondary.php on line 79

PLT Products

PLT Products

PLT Products ontzorgt in de ontwikkeling voor voetzorg professionals, zodat zij zich volledig kunnen focussen op het behandelen van de pati├źnt. We zijn partner, ontwikkelaar en producent van op maat gemaakte podotherapeutische- en orthopedische voorzieningen. Ons team varieert van softwareontwikkelaars en industrieel ontwerpers tot podotherapeuten en orthopedisch schoenmakers. Samen hebben we veel plezier in het verbeteren van de dienstverlening van jouw praktijk.

Ontwikkelaar en producent van op maat gemaakte voorzieningen

We ontwikkelen diverse nieuwe toepassingen binnen de voetzorg. Hierbij valt te denken aan Cad Cam zolen, 3D printzolen, leesten, folie- & foliepasschoenen, Cad Cam supplementen, FITS Footwear; custom sandalen, slippers en (huis)schoenen. En daarnaast de levering van complete machine installaties.

Kenmerkend voor ons succes

Binnen PLT worden medewerkers ingezet op hun talent, binnen de verschillende afdelingen geven we ruimte voor talentontwikkeling. Dit zorgt voor plezier binnen het team en levert de absolute drive om 100% tevredenheid als doel te stellen. We hebben veel kennis in huis, van software ontwikkelaar en industrieel ontwerper tot Podotherapeut en Orthopedisch schoenmaker. Dit stelt ons in staat om producten en diensten te ontwikkelen die perfect en vakinhoudelijk onderbouwd aansluiten binnen de praktijk.

Vacatures Scharenborg Groep

De outsourcing partner binnen de voetzorg

Slim samenwerken, om sneller tot een beter resultaat te komen combineren we eigen ontwikkelingen met kennis en ervaring van samenwerkende partners.

Choose your language: