Skip To Content
 

Notice: Undefined variable: image_alt_title in /home/customer/www/wittepoel.nl/public_html/wp-content/themes/scharenborg-child/fragments/blocks/hero-secondary.php on line 79

Podo-IT

Podo-IT

Podo-IT is een softwareontwikkelingsbedrijf voor praktijken die actief zijn in de voetzorg. Podo-IT is de software waar behandelaars en back-office medewerkers dagelijks op inloggen om hun werk te kunnen doen. We ontzorgen podotherapeuten, orthopedisch schoentechnologen en orthopedisch schoenmakers onder andere op het gebied van administratie, de implementatie van wetenschap en de koppeling met innovatieve producten en diensten.

Voor behandelaars, door behandelaars

Alle digitale en administratieve processen die komen kijken bij verlenen van voetzorg worden met Podo-IT gestroomlijnd. Daarmee worden behandelaars ontzorgd en kunnen zij zich vooral focussen op het verlenen van goede zorg in plaats van administratieve werkzaamheden. Podo-IT wordt ontwikkeld in nauwe samenwerking met podotherapeuten. De behoeftes voor de software worden direct uit het werkveld doorgegeven. We zeggen ook wel eens “voor behandelaars, door behandelaars”. Dat is ook écht het geval.

Certificering

De software van Podo-IT beschikt over de ISO27001 en NEN 7510 certificeringen. Het behalen van deze certificeringen bevestigt dat onze software en informatiebeveiligingsbeleid voldoet aan de strenge wet- en regelgeving omtrent persoonsgegevens.

Vacatures Scharenborg Groep

Choose your language: