Skip To Content
 

Vacature Medewerker Servicebureau (28-40 uur)

Vacature Medewerker Servicebureau (28-40 uur)

Voor ons hoofdkantoor in Hengelo (O) zijn wij op zoek naar medewerker servicebureau. Hier ben je het eerste aanspreekpunt van de patiënt. Je staat de patiënt telefonisch te woord, reageert op een mail of WhatsApp bericht. Je zorgt ervoor dat de patiënt via meerdere wegen tijdig geholpen wordt.

Over Ons

Wij zijn Voetencentrum Wender, specialist op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. We bieden podotherapie aan op meer dan 300 locaties in Nederland. Wij hebben een team van 250 supergezellige en gemotiveerde collega’s. Voor ons hoofdkantoor, Medisch centrum de Kievit in Hengelo (Ov) zijn we op zoek naar een medewerker servicebureau.

Het servicebureau is het dynamische centrum van onze organisatie waar het eerste contact met de patiënt wordt gelegd. Het bestaat uit een enthousiast team van 35 collega’s dat er iedere dag weer voor zorgt dat onze patiënten de best mogelijke service ervaren en dat onze podotherapeuten en pedicures ondersteund worden.

Over de functie

Dagelijks wordt er een flinke stroom e-mails en telefoontjes behandeld door jou en je collega’s. Jij helpt mee bij het inplannen van afspraken bij onze podotherapeuten en pedicures en beantwoordt vragen die onze patiënten aan ons stellen. Om patiënten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn zal je voornamelijk telefonisch contact hebben. Wij zijn erg ambitieus en continu aan het verbeteren, wij vragen van jou dat je initiatief toont en een actieve bijdrage levert aan het team.

Video: werken bij ons

Iedere dag zit vol kansen om vooruit te gaan en plezier te maken. Bij ons focus je op datgene wat jij echt leuk vindt. We zijn een club gezellige, gepassioneerde en gedreven mensen. En we hopen dat jij ook bij ons team komt. Bekijk de video!

Alles om beter te lopen

Wittepoel levert modieuze comfortschoenen voor alle leeftijden. We staan bekend als pasvormspecialist en leverancier van A-merk schoenen. Door de uitgebreide collectie aan lengte- en breedtematen zijn we in staat om voor iedereen een passende schoen met optimaal draagcomfort te vinden. Zijn comfortschoenen niet voldoende, dan kijkt onze schoenspecialist met u naar een passende oplossing.

Solliciteer nu!

"*" geeft vereiste velden aan

Name*
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: doc, pdf, jpg, png, Max. bestandsgrootte: 40 MB, Max. aantal bestanden: 1.
    Choose your language: