Skip To Content
 

Notice: Undefined variable: image_alt_title in /home/customer/www/wittepoel.nl/public_html/wp-content/themes/scharenborg-child/fragments/blocks/hero-secondary.php on line 79

Sportmedx

Sportmedx

Sportmedx is een toonaangevend bedrijf op het gebied van sportgeneeskunde. Ons doel is om sporters in Nederland verantwoord te laten sporten en bij blessures snel weer op de been te krijgen. Wij bieden snelle en deskundige ondersteuning van adviezen tot behandelingen. Dit doen wij door middel van consulten, sportmedische onderzoeken en sportmedische keuringen.

Multidisciplinaire aanpak

Bij Sportmedx geloven we sterk in een multidisciplinaire aanpak. Dit betekent dat we nauw samenwerken met andere zorgverleners, zoals orthopedisch chirurgen, voedingsdeskundigen en krachttrainers. Ons doel is om sporters te helpen herstellen van blessures, prestaties te verbeteren en de algehele gezondheid te optimaliseren.

Sportmedisch onderzoek

Het sportmedisch onderzoek richt zich op het behandelen en voorkomen van blessures en het verbeteren van prestaties bij zowel beginnende als ervaren sporters. Het sportmedisch onderzoek wordt uitgevoerd door de sportarts en brengt de gezondheid en belastbaarheid in beeld. Sportmedx is aangesloten bij FMSI en SCAS gecertificeerd, dit betekent dat de sportartsen van Sportmedx bevoegd zijn om sportmedische onderzoeken te verrichten.

Vacatures Scharenborg Groep

Over de sportarts en het onderzoek

Sportarts Bas Veger legt uit wat hij als sportarts voor sporters kan betekenen.